Freelance chefkok

Bedrijfsuitje | Catering

Heeft u een tijdelijk personeelstekort of kunt u bijvoorbeeld vanwege een groot evenement een paar extra culinaire handen gebruiken in de keuken? Ik ben als freelance chefkok te boeken op locatie. Kijk in de agenda voor de beschikbaarheid.

zeer ervaren chef

Freelance chefkok op locatie

Als (chef)kok ben ik beschikbaar voor freelance opdrachten. Als tijdelijke kracht voor een wat langere periode van een aantal maanden kan ik de meeste waarde toevoegen, maar losse diensten zijn ook bespreekbaar.

Ik heb 26 jaar ervaring in de horeca, waarvan de laatste 12 jaar als chef in diverse zaken in Noord-Holland. Ik ben een ervaren vakman en ben op alle vlakken inzetbaar. Op basis van mijn jarenlange ervaring draai ik zonder problemen mee in elke keuken. Ik kijk vooruit, haal het maximale uit een dag, en kan desgevraagd advies geven over de organisatie van de keuken. 

In de agenda is mijn beschikbaarheid zichtbaar. Voor vragen of een kennismaking, neem gerust contact op.

 

bedrijfsuitje

Kookworkshop als creatief & gezellig bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuk uitje met collega’s? Kom dan gezellig koken en eten bij Marnixkookt! De kookworkshops zijn een fantastische manier om samen te leren, te werken en te genieten in een gezellige en ontspannen sfeer. Na een dagvullend programma gaat iedereen voldaan naar huis. Maatwerk is mogelijk: wat past bij uw bedrijf of team?  Natuurlijk kan ik rekening houden met speciale dieetwensen of andere voorkeuren. Kijk in de agenda voor beschikbare data. Vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk altijd.

 

catering

Alles voor een geslaagd feestje

Feestje of een receptie? Marnixkookt kan een uitgebreide selectie hapjes of een heerlijk buffet verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

 

Contact

Heeft u een vraag ...

Je hebt iets in gedachten maar weet niet of dit mogelijk is? Ik denk graag mee. Is er tijdelijk extra hulp nodig in de keuken? Een chefkok nodig voor een evenement?

Neem u gerust contact met mij op, dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Contact

Pr. Irenelaan 57

1911 HV Uitgeest

Tel: 06-53576352

Email: hallo@marnixkookt.nl

KvK: 71739769

Social Media

Volg mij en mijn kookexperimenten op de volgende social mediakanalen:

Geef je op, in je eentje of met een groep. Klik op één van de workshops voor meer informatie en om te reserveren.